Hotelschip

De Rea-Klif is ook te huren als hotelschip.  Er zijn twee douches en drie toiletten op de gang. De boot is geschikt voor 18 personen. Te boeken vanaf 6 personen. Het schip heeft een gezellig dagverblijf waar je spelletjes kunt doen, lekker kunt lezen en goed kunt koken op een professioneel fornuis. Ideaal voor een groot gezin, familie of vriendengroep. Er is glas-, aardewerk en er zijn pannen aanwezig voor 22 personen. De boot blijft gedurende het verblijf in Enkhuizen liggen.

Een ontzettende gezellige en fijne boot! Ook prettig dat in de keuken vrijwel alles aanwezig is. We hebben Lekker geslapen in de knusse kajuiten en zijn hartelijk ontvangen door de eigenaren. Ik zou hier zeker nog een keertje terug willen komen!
Iris
via Airbnb
Heerlijke ruime boot waar het goed vertoeven is. Vier volwassenen en vier kinderen die heerlijk de ruimte hebben om te spelen. Vooral de slaaphutten vonden de kinderen geweldig. Drie grote tafels waar je met 8 mensen rond kan zitten. De spelletjes kunnen blijven liggen tot na het eten.
J.
via Airbnb