Over ons

Schipper Jurgen Boonen
Schipper Jurgen Boonen

Als schipper ben ik dagelijks omgeven door weer, wind en water. Welke koers ga ik varen, welke wind en windkracht staat er en wat zijn de wensen van de gasten? Elke dag is anders waardoor zeilen een uitdaging is en nooit verveelt.

Mensen een leuke en liefst onvergetelijke zeilweek bezorgen is heerlijk. Gasten stappen even uit hun dagelijks leven en kunnen tijdens het zeilen tot rust en inkeer komen. Hierdoor ontstaan bijzondere ontmoetingen en leuke gesprekken.

In 2013 heb ik mijn leven omgegooid; van een goede baan als leraar naar een varend bestaan. Sinds februari 2017 ben ik de trotse eigenaar en schipper van de Rea-Klif.

Hoimar von Sommerfeld
Matroos Hoimar von Sommerfeld

Ik ben 19 jaar oud en kom uit Berlijn. Sinds mijn 9e roei ik en sinds mijn 15e doe ik aan Kung-Fu en Jeet-Kune-Do. Ik heb 2 broers en 2 zussen en een hond. In 2017 heb ik mijn diploma van het Gymnasium gehaald en toen 4 maanden in Ierland gewoond om de taal, cultuur en mensen te leren kennen. Doordat ik een week met school heb gezeild, ben ik op het idee gekomen om te gaan maten.